Vo štvrtok a v piatok sme v Dobrom Pastierovi pripravovali ďalšie plány v našej inovačnej sieti Inovato. Zoznámili sme sa v Podnikateľskej univerzite a začali sme ako skupina inovátorov okolo Ľuba Šveca. Postupne sa k nám pridávali ďalší. Dnes pracujeme v takomto zložení:

Niektoré mená ešte neprezradím, ale prichádzajú ďalšie osobnosti s obrovskými podnikateľskými skúsenosťami v medzinárodnom prostredí. Pripravujeme pre nich zázemie, aby sa v roku 2022 k nám mohli pripojiť v INOVATO Venture Labe. Začínajú sa nám hlásiť aj noví členovia do Inovato klastra – napr. Kraftstrom, Supratek, Technodat, Fibrochem a ďalšie menšie aj väčšie podniky a podnikatelia.

V roku 2022 nás čakajú prelomové projekty. Spájame skúsenosti a zázemie starších a skúsených podnikateľov so vzdelaním a energiou mladých. Postupne sa k nám pridávajú mladé talenty, ktoré sa zo zahraničia vracajú domov. Hovorili sme o tom, že chceme mať v stredobode nášho záujmu udržateľnosť, cirkulárnu ekonomiku a hlavne človeka. Spájame veľkých s malými, slabších so silnejšími, využívame synergiu rôznorodosti. Chceme pomôcť aj krajine, v ktorej žijeme. Je čas na jej duchovnú aj materiálnu obnovu. Namiesto nadávania a kritizovania prinášame vlastné vízie a projekty. K lepšej budúcnosti sa neprerozprávame, poďme ju spolu realizovať.

Inovato-Plagat-A4_klaster_2-1

14