Môj kamarát Jan Mašek pred pár rokmi vymyslel Brain Breakfast. Pozval zaujímavého hosťa, ktorý prezentoval svoju prácu alebo príbeh a diskutoval so 60-80 ľuďmi v miestnosti. Bola to vždy príjemná dvojhodinová inšpirácia, ktorá nás jeden krát v mesiaci dostala do iného sveta podnikania, vedy a výskumu, medicíny, architektúry, umenia alebo pomoci druhým. Jan premýšľal nad tým, ako takéto stretnutia umožniť priamo vo firmách alebo v školách bez toho, eby ľudia museli cestovať do Prahy, kde aj tak bolo obyčajne plno. Začal vysielať tieto stretnutia v priamom prenose cez internet. Stretnutie raz v mesiaci, vo štvrtok medzi ôsmou a desiatou je zaujímavé tým, že hostia otvárajú okná do rôznych oborov ľudskej činnosti. Zároveň majú ľudia vo firme dôvod stretnúť sa na dve hodiny pri káve, vypočuť si zaujímavú prednášku a diskutovať s hosťom v štúdiu. Po skončení vysielanie je ešte čas na zhrnutie, diskuiu o tom, aké inšpirácie si odnášame a ľudia môžu ísť spoločne na obed. Ak si myslíte, že je to stratený čas, spýtajte sa niekoľko tisíc ľudí, ktorí tieto stretnutia sledujú on line.

Už niekoľko mesiacov pripravujeme s Janom Maškom a Ondrejom Grenčíkom z časopisu .týždeň a Klubu Pod lampou Brain Breakfast z Braislavy. Bude to bývať prvý utorok v mesiaci a pripravujeme zaujímavých hostí – zakladateľa Jana Maška z Red Button, Michala Meška, Martinus, Daniela Heviera, Hevi, Evu Sirackú, Liga proti rakovine, mladú vedkyňu Zuzanu Koledovú, odborníka na umelú inteligenciu Juraja Rosu a ďalších zaujímavých ludí, ktorí robia výnimočné veci, pomáhajú druhým a opravujú tento svet. Tešíme sa na vás – na odber sa môžete hlásiť u Ondreja Grenčíka – grencik@tyzden.com,

https://www.tyzden.sk/brain-and-breakfast/sietovanie-a-spolupraca/

Tu si môžete pozrieť archív Jana Maška a jeho Brain Breakfast. S Janom Maškom sme spolupracovali aj na dvoch sieťach Ružoví sloni a Red Button.

pozvankaBandB-web-01

0