Braňo Valko, k uvedeniu svojho diela napísal: „Buď svetlo,“ zaznelo na počiatku dejín a tmu preniklo svetlo. Boh poslal svojho Syna ku všetkým. Preto sme všetci zodpovední za šírenie kráľovstva svetla – kráľovstva lásky, lebo nič nie je viac ako láska, ktorú nám dal.“

Vladko Maslák založil v roku 2008 občianske združenie Dobrý Pastier. Dnes v ňom nachádza nielen strechu nad hlavou, ale aj prijatie, prácu, pokoj a duchovnú obnovu vyše 700 ľudí. Je to maják, ktorý svieti. To svetlo nám pomáha hľadať správnu cestu – aby sme nesúdili a nehádzali kameňom do druhých, pretože nikto z nás nie je bez viny. Aby sme hľadali na druhých talenty a dary a pomáhali ich rozvíjať. Aby sme nešírili nenávisť a zlo ale lásku a dobro.

Pozývame vás na naše ďalšie predstavenie. Premiéru predstavenia v Kláštore pod Znievom si môžete pozrieť tu. Nie sme herci, ale hráme so srdcom a možno pomôžeme aj vám – zastaviť sa v adventmom čase a zamyslieť sa nad tým, čo je skutočne dôležité na ceste po ktorej práve kráčame.

Tu je naše posledné vystúpenie.

8