Desať dôvodov na odchod Matoviča

  1. Igor Matovič dokázal poraziť Fica a vládu zlodejov a zaradil sa tak vedľa Milana Kňažka a Jána Budaja, ktorí sú symbolom oslobodenia od vlády komunistov. Igor Matovič splnil svoju rolu revolucionára a mohol by odísť so cťou a slávou. Ak neodíde, tak ho postupne ľudia začnú ešte viac nenávidieť a vyženú ho z funkcie jeho vlastní voliči, ktorí sa za neho hanbia a sú nahnevaní.
  2. Igor Matovič nemá schopnosť spájať a upokojovať, ale šíri okolo seba nenávisť, klamstvá a hádky. Jeho vláda ignoruje rady odborníkov a robí iba populistické gestá pre propagáciu Igora Matoviča.
  3. Igor Matovič nezvládol boj s korona vírusom a za svoj neúspech obviňuje druhých. On osobne nesie zodpovednosť za väčšinu problémov, ktoré pandémia spôsobila na Slovensku.
  4. Igor Matovič nemá ľudské, manažérske a líderské schopnosti viesť vládu a krajinu.
  5. Igor Matovič sa správa ako diktátor, sám rozhoduje o realizácií svojich pochybných nápadov a míňa na ne štátne zdroje, ako keby Slovensko bola jeho eseročka.
  6. Igor Matovič nemá elementárne diplomatické schopnosti zastupovať Slovensko v zahraničí, nerozumie politike a každým svojim krokom robí Slovensku hanbu na medzinárodnej scéne.
  7. Igor Matovič má vo vláde viacerých ministrov a úradníkov, ktorí nezvládajú svoje funkcie a nie je schopný ich vymeniť – napr. Richard Sulík, Veronika Remišová, Štefan Holý, Ján Mičovský, Roman Mikulec, Marek Krajčí.
  8. Igor Matovič nevhodným spôsobom komunikuje na internete, verejne klame, zavádza a manipuluje, jeho správanie niekedy vykazuje príznaky psychickej poruchy.
  9. Igor Matovič svoju pozíciu zdôvodňuje bojom proti mafiánom a zlodejom v politike, ale má ich aj rok po svojom nástupe, plné ministerstvá. Voči tým, ktorí sú, a pravdepodobne budú vyšetrovaní a súdení, postupujú politicky nezávislé orgány polície, prokuratúry a súdnictva. Igor Matovič by zo svojej pozície na nich nemal mať žiaden vplyv.
  10. Odchod Igora Matoviča žiadajú jeho vlastní voliči, ktorých oklamal a sklamal. Keby v sebe mal štipku odvahy a sebareflexie, tak by si mohol prieskumy nedôvery voči svojej osobe overiť rýchlym referendom na internete, kde by mu vlastní voliči dali priamu spätnú väzbu (ak mi zase nepoloží svoje tradičné emotívne a manipulatívne otázky). Dnes sa Igor Matovič zbabelo skrýva medzi svojimi prikyvovačmi a postupne sa mení na paranoického diktátora a manipulátora. Každý deň, čo Igor Matovič zotrváva vo funkcii Slovensko stráca. Štát je paralyzovaný a nefungujú jeho inštitúcie, zastavil sa tok peňazí, sú ohrozené mnohé podniky a pracovné miesta (nie kvôli kovidu), za rok nenastala žiadna reforma starých poriadkov na ministarstvách a v štátnych agentúrach, okrem tárania a vypisovania statusov Matovič nič užitočné nerobí, lebo evidentne ničomu nerozumie a nedá si ani od nikoho poradiť.

Pritlačme na Igora Matoviča, aby už neničil našu krajinu – dajme mu vedieť svoj názor na jeho fejsbúku, na internete, cez sms alebo mail. Hlasovať o Igorovi sa dá aj tu. Buď tento človek žije v nejakej bubline, alebo si z nás robí žarty. Pred rokom sľuboval, že nás nezradí. Zradil. Ficovci ničili Slovensko kradnutím, Matovič ho ničí svojou neschopnosťou a egocentrizmom. Vraj hrozí, že sa vrátia Fico a Pellegrini. Hrozí, lebo Matovič a OĽANO im stavajú cestu k moci. Obyčajní blázni.

58