Ahoj Jáno,

díky za Tvůj e-mail a video. Moc mne to potěšilo a povzbudilo. Rád něco připravím pro PSS a rád se i zapojím do diskuse.

Posílám Ti třeba odkaz na free verzi mojí přednášky na Leadeshipové konferenci: https://slideslive.com/38922954/stripky-leadershipu-z-bylinkove-tovarny s pár myšlenkami, které bych doplnil o pohled na dnešní svět

Kamaráde můj, od poloviny března je to jízda. Bylinkovou továrnu jsme naporcovali na malá oddělení po 5-10 lidech, zrušili společná jídla atd a nějak fungujeme.

Lidi z kanceláří na homeofficech a jinak výroba zatím jede, bohudíky nebo spíše Bohu díky …

Každý den operativní porady, opatření, změny, zavřené hranice, zboží na cestách tam i zpět, máme lidi taky na OČR, v karanténách atd.

Museli jsme zavřít prodejny a hlavně Bylinkový ráj – tam krvácíme, ale zase nás drží e-shop a export. Na dnešní dobu patříme asi k těm 5% firem, kteří stále něco fakturují, takže super.

A stále se učíme novým stylem pracovat, objevují se nové příležitosti, které jsme dříve neviděli. Každý den naši lidé nacházejí nové příležitosti. Tím že jsme v centru výrobní firmy, musím říct, že tým vedení vyzrál do jednoho – jsou všichni skvělí!

Jestli si chceš udělat obrázek jak teď fungujeme tak ti posílám pár screenů za našeho firemního plátku – vydáváme ho teď každý pátek 🙂 Pro povzbuzení všem, protože se nemůžeme potkávat osobně. Mnozí lidé mají strach a nehodíme teď nikoho poslat přes palubu … To je naše poslání nést břímě toho, že nevíme – na svých bedrech. Napsal jsem k tomu i úvodník:)

Mám radost, že právě přivezli z tisku náš magazín Radost:

https://issuu.com/sonnentorcz/docs/magazin_5_2020

Tak se můžeš mrknout, my se těšíme, že ho zase bude komu rozdávat 🙂

Měl jsem být v tuto dobu na plánované operaci, která byla 4 dny před termínem odvolaná. Je to příležitost si přehodnotit zase hodnoty a zažít někdy probdělou noc a “malou Getsemanskou zahradu.” Tak mne to vede k pokoře jak málo toho ještě dovedeme zařídit.

Jáno, moc Ti děkuji Tobě i celému Tvému týmu za skvělou práci, kterou děláte. Myslím na Vás, že právě teď to taky nemáte lehké. Ale chlape, Váš otisk je fakt vidět všude kolem nás!!!!

Vyřiď všem u Vás pozdravy a díky z jihu Moravy 🙂 A pokud Vám došly čaje tak napiš, rádi Vás podpoříme.

A taky Jáno měj krásný slunečný požehnaný velikonoční týden!

Bůh Ti žehnej!

Josef Dvořáček, Josef uvodnik A4
Sonnentor1
 Sonnentor2
sonnetor4
Sonnetor3
0